Skip to main content

FAQ

Vad för material använder ni?

Vi använder oss av kristaller i hög kvalitet samt odlade sötvattenspärlor i AA & AAA kvalitet samt baltisk bärnsten som köps in av noggrant utvalda leverantörer från olika delar av världen. Vi värnar om ett etiskt samarbete i hela produktionskedjan och eftersträvar att detta uppfylls genom kommunikation och genom inblick i produktion genom kontakter och kolleger i branschen.

Eftersom att kristaller, bärnsten och sötvattenpärlor är naturmaterial så ser också alla olika ut och kan variera i både färg, form och skiftningar. Alla är unika och det är vad som gör de så vackra! Vi sammansätter alla smycken med känsla och omtanke så du kan vara säker på att ditt smycke är perfekt just för dig. 

 

Skötselråd för mina smycken?

För att behålla dina smycken till den bästa kvaliten, rekommenderar vi att sminka dig innan du tar på smyckena. Träna och duscha utan smyckena på. Ta även på dig parfym innan du tar på dig smyckena. Förvara smyckena på ett torrt och säkert ställe, t.ex. påsen som smyckena kommer i.

 

Går det att ångra sitt köp?

Absolut. Du får byta eller returnera ditt paket inom 14 dagar från den dagen du fick din leverans. Frakten får du själv betala tillbaka till oss. Om du önskar byte av smycke, så returnerar du ditt smycke och lägger en ny beställning på hemsidan. Kontakta oss isåfall på email hi@astrijewelry.com

Vi vill göra vårt allra bästa för att inte slita på naturen i onödan och vill därmed inte uppmuntra till onödiga byten. Vi lovar att göra vårt allra bästa för att hjälpa dig att få svar på eventuella frågor direkt. Kontakta oss via vår chatt eller mail så hjälper vi till.

 

Jag har inte fått något spårnings-ID för min beställning ?

Om du inte fått spårnings-ID vänligen kontakta oss på email hi@astrijewelry.com så hjälper vi dig med det.